volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Jutro na Krki Novo mesto

Zaupal Tjaši: Preselil bi se na Dolenjsko

Piše: RK

Čas objave:
28.11.2023 11:50

V zabavnem torkovem Jutru na Krki je našo Tjašo Jerman obiskal slovenski pevec Mark Zebra, ki te dni predstavlja novo pesem.

Mark je v sproščenem pogovoru Tjaši zaupal, kdaj nastajajo njegove pesmi in kaj z njimi najraje sporoča. Razkril ji je tudi, kako bo preživel letošnji veseli december, skrivnostno pa še namignil, da bi se z veseljem preselil k nam na Dolenjsko. Zakaj, preverite v pripetem zvočnem posnetku.

Večni romantik Mark Zebra, ki mu je ljubezenski žanr pisan na kožo, sicer ostaja zvest svojemu stilu, tedni pa je v svet poslal novo čustveno pesem “Moja duša tvoja je”, kateri prilaga tudi videospot.

mark-zebra
MARK ZEBRA
Sven Martič

FOTO: Sven Martič

ZALJUBLJEN V SVOJE ŽIVLJENJE
Nobena skrivnost ni več, da je Mark velik romantik, saj to vedno znova dokazuje v svojih pesmih. Ljubezen je njegova največja vrednota, in kot pravi sam, trenutno živi ljubezni polno življenje. “Zares sem se našel v ljubezenskem žanru. S tem najlažje izražam svoja čustva, hkrati pa vedno znova najdem sebe," pove Mark in v smehu doda: "Morda je za vse to kriv tudi Rok Lunaček, ki mi piše takšna besedila."

MED SNEMANJEM MU JE ZMANJKALO GLASU, ODPOTOVAL JE V DOMINIKANSKO REPUBLIKO
Melodijo skladbe je Mark tudi tokrat napisal sam. Besedilo je delo Roka Lunačka, pod aranžma pa se podpisuje Krešimir Tomec. Fantje so skupaj ustvarili že kar nekaj Markovih pesmi zato so snemanja vedno zelo sproščena in zabavna. Mark je s svojo uigrano ekipo skozi leta namreč razvil pravi prijateljski odnos. “ Med snemanjem mi je zmanjkalo glasu, zato smo morali proces nastajanja nove pesmi za nekaj časa prekiniti. Vzel sem si čas zase in odpotoval v Dominikansko republiko. "Odpočil sem si in sedaj sem pripravljen na nove projekte in izzive, ki me čakajo," pove Mark. Glavno vlogo v videospotu je tokrat zaupal simpatični Nadji Arhar ter Žigi
Gjuru, ki je tudi režiser videospota, v katerem pa ne manjka vročih in zapeljivih kadrov, ki kar vabijo k ogledu.

mark-zebra
Mark v Dominikanski republiki.
Sven Martič



"MISLI MI ŽE UHAJAJO K NOVIM PROJEKTOM"
V bližnji prihodnosti bomo Marka Zebro z njegovim bandom lahko videli kot predskupino Flirrt-ov na njihovih koncertih. “Želim si, da bo glasba postala moja služba, želim si nastopati in stati na velikih odrih. Verjamem, da je pred mano še veliko trdega dela, vzponov in padcev, vendar se veselim vsega, kar bo prinesla prihodnost in vseh projektov, bodo še nastali," zaključi Mark.