Kiki Rahimovski Svet24.si

Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu

dom Svet24.si

Kaj se dogaja po domovih za starejše? Jih res ne ...

stol, gora, karavanke Svet24.si

Po padcu na grebenu umrl turni smučar

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

aki Odkrito.si

Umrl Aki Rahimovski

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Na Glavnem trgu bo 10. maja žur

Piše: M.K.

Čas objave:
30.04.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI: Pred 1. majem, praznikom dela, bodo zvečer po vsej državi tradicionalno zagoreli kresovi. Številne prireditve s kresom tradicionalno pripravijo v manjših krajih in na okoliških vzpetinah. Na Upravi RS za zaščito in reševanje pa so vse tiste, ki bodo kurili kresove, pozvali k upoštevanju napotkov in prepovedi. Predvsem so opozorili, da mora biti kres ves čas pod nadzorom odrasle osebe.

Na cesti Trbovlje-Zagorje ob Savi, ki je bila neprevozna od začetka februarja, ko jo je zasulo skoraj 16.000 kubičnih metrov materiala z brežine, je danes dopoldne stekel enosmerni izmenični promet. Promet bo na ta način potekal do zaključka sanacije brežine.

KRKA DOMA:  Na novomeškem rotovžu so včeraj predstavili celodnevno dogajanje uradnega odprtja prenovljenega Glavnega trga, ki bo 10. maja. Župan Gregor Macedoni je ob tem izrazil zadovoljstvo ob zaključeni prenovi. Poleg bogatega, izrazito novomeškega programa pa je obiskovalcem obljubil tudi dve presenečenji.  

Občinski svet Občine Črnomelj je prejšnji teden sprejel sklep o določitvi novih cen programov v vrtcih na območju občine Črnomelj in sklep o višini parkirnine na območju ob reki Kolpi za letos. 

V nedeljo je skoraj 80 lastnikov starodobnih vozil svoje jeklene konjičke pripeljalo na že 13. srečanje in blagoslov starodobnih vozil na Mirno. Letos je bilo veliko znamenitih fičov, nekaj stoenk in pejčkov, kot vedno so prišli tudi hrošči in potovalni VW kombiji. 

Krka ob enih, 30.04.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri