franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih – Okuženi na Dobu je bil v stiku z okoli 20 osebami

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
30.03.2020 13:10

V informativni oddaji "Krka ob enih" je bila danes z vami Renata Mikec.

SVET NA KRKI: Od polnoči je z vladnim odlokom prepovedano gibanje izven občine stalnega ali začasnega prebivališča, obvezna pa je tudi uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela ter zaščitnih rokavic.

Nakupi v trgovinah so v skladu z vladnim odlokom od danes med 8. in 10. uro rezervirani izključno za ranljive skupine, kot so invalidi, starejši in nosečnice. Upokojenci pa lahko nakupe opravijo le še v tem časovnem obdobju.

Na lokalni cesti Malna-Lenart v Slovenskih goricah se je sinoči malo po pol deseti zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 39-letni voznik motornega vozila. Med tem pa so v Lipovcih v bližini Beltincev včeraj dopoldne v grmovju nasproti železniške postaje našli moško truplo. Najverjetneje gre za pogrešanega 65-letnega moškega z območja Občine Beltinci. Na truplu ni znakov nasilja.

KRKA DOMA: V zavodu za prestajanje kazni zapora na Dobu so v soboto potrdili okužbo pri zaprti osebi. Zapornik je bil pred tem v stiku z okoli 20 osebami, za katere so odredili osamitev.

Območno združenje Rdečega križa Metlika se trudi pomagati vsem, ki so v teh koronavirusnih dneh prikrajšani tako za šolsko prehrano kot tudi za pogovor, s katerim bi pregnali osamljenost.

Samozaposlena magistrica grafike Nataša Mirtič, sicer pa letošnja Trdinova nagrajenka, živi z družino v zatišju in umirjeno, kupovanja je manj, saj sami pečejo kruh in na sploh so v kuhinji iznajdljivejši. Prepričana je, da je to tudi dober trenutek, ko se vsi lahko nekoliko bolj zazremo vase. A prihodnosti samozaposlene v kulturi se boji.

Podrobneje o vsem v oddaji »Krka ob enih«.

Krka ob enih, 30.03.2020

Osrednja informativna oddaja Radia Krka