stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Brežicah obširna proračuna za prihodnji dve leti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.12.2019 13:04

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: V državnem zboru za zaprtimi vrati, ker je poročilo tajno, poteka seja, na kateri poslanci obravnavajo poročilo komisije za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami glede prisluškovalne afere v arbitraži o meji med Slovenijo in Hrvaško.


V času obdarovanj je potrebna še posebna pozornost pri nakupu igrač za otroke. Pri tem je treba upoštevati varnostna pravila, in sicer velikost, vrvice, videz in vrsto materiala igrače, so opozorili na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje.


KRKA DOMA: Občinski svet Občine Brežice je odločil, da sta predloga odlokov o proračunu Občine Brežice za leto 2020 in za leto 2021 primerna za nadaljnjo obravnavo in sta bila dana v javno razpravo do vključno 8. januarja.


Splošna bolnišnica Novo mesto obvešča vse obiskovalce, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na sistemu meteorne kanalizacije, začasno onemogočen krožni dovoz okoli bolnišnice in začasno spremenjen prometni režim pred glavnim vhodom v bolnišnico.


Za šentjernejskega župana Radka Luzarja, ki je zaradi nesoglasij v občinskem svetu podal odstopno izjavo, bo jutri zadnji dan županovanja. Občino bo do izvolitve nadomestnega župana do predvidoma konca februarja vodil zdajšnji podžupan Janez Selak.


Košarkarji Krke so obiskali bolne otroke in osebje na otroškem oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto. Trener Vladimir Anzulović ter košarkarja Luka Lapornik in Miha Škedelj, so malčke obdarili s knjigami in slikanicami.

Osrednja informativna oddaja, 18.12.2019

Krka ob enih