Štatenbeg, Makole Svet24.si

Do usodnega DA brezplačno, lahko pa tudi ...

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

cristiano ronaldo al nassr pm Ekipa24.si

Za to mu plačajo 200 milijonov? Noro, kakšno ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: brez obiskov v brežiški bolnišnici

Piše: R.K.

Čas objave:
30.11.2022 12:41

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: V brežiški bolnišnici prepovedali obiske pacientov; Vas je v prometu ogrožal voznik rdečega vozila Alfa romeo?; Krkaši vknjižili še eno zmago.

SVET NA KRKI

Obseg prodaje v storitvenih dejavnostih in trgovini je bil septembra za 0,2 odstotka manjši kot avgusta. Pri tem se je zmanjšal le v storitvenih dejavnostih, v trgovini se je povečal. Na letni ravni je bil skupni obseg prodaje večji za 5,9 odstotka, največji upad pa je bil tako na mesečni kot letni ravni v poslovanju z nepremičninami.

Močan veter danes povzroča težave v prometu v priobalnih delih Hrvaške, kjer sunki burje dosegajo hitrost do 110 kilometrov na uro. O močnem vetru in posledičnih omejitvah Hrvatski autoklub poroča na avtocesti med Reko in Zagrebom ter avtocesti Zagreb-Split-Ploče blizu viadukta in predora Sveti Rok. Na Krškem mostu so zaradi silovitega vetra prepovedali promet za motorje in kamp prikolice. Promet so za večnadstropne avtobuse, vozila s kamp prikolicami in motorje prepovedali tudi na nekaterih delih Jadranske magistrale.

KRKA DOMA

V Splošni bolnišnici Brežice so zaradi vnosa covida v bolnišnico prepovedali oz. preklicali obiske svojcev pri pacientih. Pojasnili so, da gre za okužbo na internem oddelku. Obiski so možni le po dogovoru s predstojnikom oddelka ali pristojnim zdravnikom. Prepoved velja od danes, so še sporočili.

Včeraj smo poročali o dogajanju v okolici Novega mesta, ko je osumljenec bežal pred policisti in namerno trčil v službeno vozilo policije. Iz PU Novo mesto so sporočili, da so novomeški kriminalisti že ugotovili identiteto pobeglega voznika, gre za 35-letnega osumljenca iz okolice Novega mesta. Hkrati pozivajo vse, ki so bili v ponedeljek, 28. novembra, med 17. in 17.20 udeleženi v prometu
na relaciji Kronovo - Otočec - Gumberk, Dolenja vas in jih je voznik osebnega avtomobila Alfa romeo rdeče barve ogrožal, da to sporočijo na številko 113.

Košarkarji Krke tudi po 13. uradni tekmi v letošnji sezoni ostajajo neporaženi. Tokrat so v 8. kolu Lige Nova KBM premagali Šentjur s 85:66. Krkaše nova tekma čaka ta petek, ko bodo gostovali pri Zlatorogu v Laškem.

Osrednja informativna oddaja 30.11.2022