transformator4 Svet24.si

FOTO: V Zidanem Mostu začeli dvigati ...

domen prešeren mediaspeed Svet24.si

Drugi tir gradi tudi dobavitelj spornih mask v ...

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

Urška Klakočar Zupančič Reporter.si

Afera falcon: poglejte, kako luksuznemu hotelu na ...

mikaela shiffrin lv Ekipa24.si

Srce parajoče! Mikaela Shiffrin objavila ...

Nekateri poznavalci se bojijo, da je vse skupaj bila le farsa in da Meghan vodijo politični apetiti Odkrito.si

Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?

maribor Ekipa24.si

Kronaaaa!!! Uh, kaj je veteran naredil velikemu ...

Kronika Dobruška vas, Trebnje

Delovna in dve prometni nesreči

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.11.2012 18:08

Iz poročil Regijskih centrov za obveščanje smo izvedeli ...

Ob 9.26 se je v gozdu pri Trebelnem, občina Mokronog-Trebelno, zgodila delovna nesreča. Občanu je pri delu v gozdu na glavo padla veja in ga poškodovala. Reševalci NMP Zdravstvenega doma Trebnje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico.

Ob 10.32 se je v kraju Grmada, občina Trebnje, pri delu s traktorjem poškodoval delavec. Ekipa NMP Zdravstvenega doma Trebnje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico.

Ob 10.44 je na Šolski cesti v Brestanici, občina Krško, prišlo do zaoljenja vodomernega jaška. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so odprli jašek in posipali z vpojnimi sredstvi. Nadaljnjo sanacijo bo izvajalo podjetje Kostak Krško. Kraj dogodka si je ogledala pristojna inšpektorica za okolje in prostor.


Ob 16.52 je v Veliki Strmici, občina Mokronog-Trebelno, občan padel s strehe stanovanjskega objekta. Reševalci NMP Zdravstvenega doma Trebnje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico.

Ob 10.00 se je v Dobruški vasi, občina Škocjan, zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih vozil. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč reševalcem NMP Zdravstvenega doma Novo mesto in počistili cestišče. V nesreči sta bili dve osebi lažje poškodovani in odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico.

Ob 16.48 se je na avtocesti Novo mesto?Brežice pri izvozu za Dobruško vas zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega vozila. Voznica je z vozilom zadela v odbojno ograjo in poškodovala vozilo, sama ni bila poškodovana. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. Delavci DARS-a so postavili ustrezno cestno signalizacijo.