franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Prapreče

FOTO: V nesreči dve osebi huje poškodovani

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.05.2013 05:27

Poročali smo o prometni nesreči, ki se je zgodila v sredo zvečer v Praprečah pri Žužemberku. Po zadnjih informacijah sta bili v nesreči dve osebi huje poškodovani, ena oseba pa lažje. Voznik osebnega vozila je z neprilagojeno hitrostjo trčil v zadnji del motokultivatorja.

V nesreči je hude poškodbe glave in medenice utrpel voznik motokultivatorja in ga bodo prepeljali v ljubljanski klinični center. Po zadnjih informacijah je stanje poškodovanega kritično, a stabilno. Huje poškodovana je še ena sopotnica in je izven smrtne nevarnosti. V nesreči je bila lažje poškodovana še ena oseba. Voznik osebnega vozila doma iz ŽužemberkaŠkofje Loke v nesreči ni bil poškodovan.

Vzork nesreča je bila neprilagojena hitrost, ko je voznik osebnega vozil trčil v zadnji del motokultivatorja.

Policijsko poročilo (PU NM)

15. 5. ob 18.30 se je zgodila huda prometna nesreča na regionalni cesti v naselju Prapreče pri Žužemberku. Novomeški prometniki so opravili ogled in ugotovili, da je 69-letni voznik osebnega avtomobila Kia sportage vozil iz Žužemberka proti Zagradcu. V naselju Prapreče je zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v zadnji, priklopni del motokultivatorja, ki ga je vozil 52-letni voznik. Voznik motokultivatorja in potnici na priklopnem delu so po trčenju poškodovani obležali na vozišču. Reševalci so v bolnišnico odpeljali hudo poškodovanega 52-letnega voznika in 23-letno potnico in lažje poškodovano 21-letno potnico. O nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. Policisti bodo o ugotovitvah po zaključenem postopku seznanili pristojno tožilstvo.