volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Celje

FOTO: Že zjutraj žrtev cest

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.05.2013 07:24

Ceste so že zgodaj zjutraj zahtevale žrtev. Na štajerski AC oz. počivališču Zima se je nekaj pred 4. uro zgodila huda prometna nesreča, ko je kombinirano vozilo trčilo v tovorno vozilo, na kar je vozilo trčilo v človeka, ki je izstopil iz avta.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Celje, je za Radio Krka, informacijo o nesreči in novi žrtvi potrdila. Začelo se je, ko se je voznik kombija na uvozu na počivališče zaletel v zadnji del tovornjaka. Iz vozila je izstopil, ravno ko je mimo pripeljal drug voznik. Ta ga je zbil, poškodbe pa so bile tako hude, da mu niso mogli več pomagati. Kmalu za tem sta trčila še dva tovornjaka, ki sta se poskusila izogniti nesreči, je povedala predstavnica PU Celje. Žrtev nesreče je francoski državljan.

Poročilo Regijskega centra za obveščanje

Ob 3.48 je na avtocesti med Dramljami in izvozom Celje Vzhod pri počivališču Zima v občini Šentjur kombinirano vozilo trčilo v tovorno vozilo. Zatem je osebno vozilo zbilo eno osebo, ki je izstopila iz avta in umrla na kraju nesreče. Gasilci PGE Celje so nudili pomoč reševalcem, ulovili in pridržali psa, ki sta pobegnila iz enega od vozil, posuli razlite motorne tekočine na cestišču z vpojnimi sredstvi in odklopili akumulatorje na vozilih.

Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje o nesreči