Robert Golob, Tina Gaber Svet24.si

FOTO: Robert Golob in Tina Gaber skupaj na ...

Kyrie Irving Svet24.si

Zvezdnik Kyrie Irving o soigralcu Dončiću z ...

borut-pahor Necenzurirano

Če bi France Prešeren imel Instagram ... #kolumna

midhat mujkic Reporter.si

Škandalozno: imam Mujkić z džezvo razbil obraz ...

Kranjec Roglič Ekipa24.si

Robert Kranjec proti Primožu Rogliču?! Slovenska...

Princesa Diana naj bi bila s svojo dušo še vedno ob Harryju Odkrito.si

Pokojna Diana je spregovorila in mu povedala …

peter prevc Ekipa24.si

Grdo! Zelo nesramno! Nizkoten napad na Petra ...

Kronika

Gorele saje, papir v zabojniku

Piše: R.K./Spin

Čas objave:
29.11.2021 22:32

Ob 20.03 so zagorele saje v dimniški tuljavi v stanovanjski hiši v Ulici Cankarjeve brigade v Ivančni gorici. Gasilci PGD Ivančna gorica so na kraju ugotovili, da so domači pogasili ogenj z gasilnikom na prah. Gasilci so očistili dimnik ter opravili pregled z termovizijsko kamero.

Ob 19.17 je na Ljubljanski cesti v Novem mestu ob trgovskem centru gorel papir v komunalnem zabojniku. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so požar pogasili.


Ob 16.22 se je v naselju Kompolje v občini Dobrepolje poškodoval mlajši moški. Gasilci PGD Kompolje in Videm so mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP UKC Ljubljana in ZD Ivančna Gorica. Reševalci so poškodovanca oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna tudi policija.


Ob 12.51 so na Oražnovi ulici v Kostanjevici na Krki gasilci PGD Kostanjevica na Krki odprli vrata stanovanjskega objekta, v katerem se je nahajala obolela oseba in pomagali reševalcem pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila. Reševalci NMP Krško so obolelo osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.