stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kronika

Goreli odpadni material, klima, trava, pšenica ...

Piše: R.K.

Čas objave:
30.06.2021 09:21

Včeraj ob 9.34 je v naselju Kerinov Grm v občini Krško zagorel odpadni material na površini stotih kvadratnih metrov. Gasilci PGE Krško so pogasili požar in preprečili širjenje požara na polje pšenice in ječmena v neposredni bližini.

Ob 11.07 je na Vrhovem v občini Radeče osebno vozilo zapeljal z vozišča. Gasilci PGD Radeče so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč pri izvleki vozila.

Ob 15.30 je v Kettejevem drevoredu v Novem mestu zagorela prenosna klimatska naprava v zgornjih prostorih športne dvorane Marof. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so pogasili požar, ki se je iz klime razširil na oblogo in blazine. Gasilci so tudi prezračili prostore športne dvorane.

Ob 16.12 je v naselju Boršt v občini Brežice gorela trava in pšenica. Požar na površini okoli trideset kvadratnih metrov trave in deset kvadratnih metrov pšenice so pogasili gasilci PGD Cerklje ob Krki in Skopice.


Ob 20.07 je v naselju Balkovci v občini Črnomelj občan našel neznana neeksplodirana ubojna sredstva. Pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Dolenjske regije sta štiri kose topovskih udarov, ostanek bivše JLA, varno odstranila in uničila na kraju najdbe.

Ob 21.12 so v naselju Dolga vas v občini Kočevje gasilci PGD Dolga vas pogasili nepogašeno kurišče v bližini gozda.

Ob 23.07 je ob Mirnopeški cesti v Novem mestu gorelo grmičevje. Gasilca GRC Novo mesto sta požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov pogasila.

Ob 0.05 je v romskem naselju Kerinov Grm v občini Krško gorelo v naravnem okolju. Gasilci PGE Krško so požar omejili in mešane goreče odpadke pogasili. Posredovanje gasilcev in policistov je bilo s strani Romov ovirano, zato so gasilci, po navodilu policije predčasno zapustili kraj dogodka.