stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika Novo mesto

Kradli kot srake

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.11.2012 12:13

Iz trgovine ukradla 12 pletnenih puloverjev, ki jih je skrila pod prirejeno krilo. Vlome in kraje trpeli tudi svečomat, podjetje z Rateža in zidanica v Semiču.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 34 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval pešec in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi povoženja divjadi, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

Pod prirejeno krilo skrila 12 pletenih puloverjev


6. 10. nekaj po 10. uri je policist v Bršljinu opazil žensko, ki je zapustila trgovino in se ni odzivala na pozive prodajalke, naj se vrne. Po posredovanju policista je osumljenka trgovkam vrnila 12 pletenih puloverjev, ki jih je ukradla v trgovini in skrila pod prirejeno krilo. Policisti so odvzeli prostost državljanoma Madžarske - 44-letni osumljenki in 24-letnemu osumljencu. Ovadili ju bodo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Vlomil v svečomat

Na pokopališču v okolici Dolenjskih Toplic je med 4. 11. in 6. 11. nekdo skušal vlomiti v svečomat in ga poškodoval. Škode je za okoli 200 evrov.


Kradel akumulatorje

Z dvorišča podjetja na Ratežu je neznanec odtujil več novih in rabljenih akumulatorjev. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 700 evrov.

Vlomil v zidanico in se "okrepčal"

V Semiču je nekdo vlomil v zidanico in odtujil več kosov orodja, tehnične predmete in prehrambene artikle. Škode je za okoli 500 evrov.