tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

paris Svet24.si

Taka je danes hčerka glasbene legende Michaela ...

Jože Podgoršek Necenzurirano

Ministru smo plačali nasad kostanja. Vse je ...

urska k z-pl3 Reporter.si

Bodo poslanke SDS spet norele? Poglejte novo ...

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

Tilen Belošević 3 Njena.si

Tilen že pred MasterChefom prava zvezda

dragic 2 Ekipa24.si

Goran Dragić brutalno iskreno o svoji ...

Kronika

Kršitelja pod vplivom alkohola

Piše: R.K.

Čas objave:
23.01.2023 11:00

Včeraj okoli 22. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči v Koprivnici na območju PP Krško. Policisti so ugotovili, da je 50-letni voznik zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Voznik in trije potniki so se lažje poškodovali, oskrbeli so jih v zdravstvenem domu.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola

Policisti PP Novo mesto so bili 21. 1. nekaj pred 17. uro obveščeni o prometni nesreči pri Malem Slatniku. Opravili so ogled in ugotovili, da je 50-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Lažje poškodovanega
voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da je imel v litru izdihanega zraka 0,61 miligramov alkohola. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Kršitelj z dvema promiloma alkohola

22. 1. okoli 19. ure so sevniški policisti zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 44-letnemu kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,99 miligramov alkohola, so odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. O kršitvi bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.