profimedia-0739909126 Svet24.si

Moldavska predsednica zavrnila Orbanov poljub

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz EU

Anže Logar in Eva Irgl Necenzurirano

Logar je ponižni sluga dona iz Grosuplja #kolumna

logar irgl pl Reporter.si

Janševa platforma sprenevedanja: Anže Logar in ...

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

Goran in Hana v Berlinu november 2021 Njena.si

Bivša Gorana Jureneca se je poročila s tem ...

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Kronika Novo mesto/Krško

Neznanci ponoči z eksplozijo poškodovali bankomat

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
04.05.2018 12:15

Na Cesti 4. julija v Krškem, so nekaj pred 2. uro ponoči, neznanci poškodovali bankomat, nameščen na zunanji steni prodajalne.

Po prvih ugotovitvah kriminalistov z ogleda kraja kaznivega dejanja, naj bi storilci na do sedaj še neznan način povzročili eksplozijo na bankomatu in se po eksploziji z vozilom zaleteli v vrata prodajalne. Osumljenci so odtujili denar in pobegnili z osebnim avtomobilom. Nadaljuje se intenzivna kriminalistična preiskava in druge aktivnosti za izsleditev osumljencev.

Na Šegovi ulici v Novem mestu je med 26. 4. in 3. 5. nekdo skozi vrata vlomil v skladiščne prostore izobraževalne ustanove in odtujil visokotlačni čistilec in kosilnico. Povzročil je za okoli 1.100 evrov škode.

V Semiču je med 26. 4. in 3. 5. neznanec skozi okno vlomil v prostore podjetja in odtujil izdelke in polizdelke iz bakra. Škode je za okoli 2.000 evrov.Na parkirnem prostoru na Šmihelski cesti v Novem mestu, je popoldne nekdo iz osebnega avtomobila odtujil mobilni telefon in denarnico z denarjem in dokumenti. Lastnika je oškodoval za 500 evrov.


Nezakonito prestopili državno mejo

Na območju Bele krajine so policisti v zadnjih štiriindvajsetih urah izsledili in prijeli 28  tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Tujci, državljani Pakistana, Alžirije in Palestine, so zaprosili za
mednarodno zaščito in bodo po zaključenih policijskih postopkih odpeljani v azilni dom.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 52 nujnihprimerih in na številko 113 prejeli 217 klicev. Obravnavali so prometnonesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in dve prometni nesreči, v katerihje nastala premoženjska škoda. Policisti Policijske postaje DolenjskeToplice so pridržali voznico, ki je vozila pod vplivom alkohola.Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajihin v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sumekaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali sozaradi požara in sprožitve signalno varnostne naprave.