IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Kronika Ljubljana

Obseg iskalne akcije bodo zmanjšali

Piše: Radio Krka/24ur/STA

Čas objave:
16.07.2015 08:44

Policija še vedno išče voznika tovornjaka s cisterno, ki je bil vpleten v tragično prometno nesrečo na primorski avtocesti. Včeraj so na terenu našli črni pas in obuvalo (levi sandal), za katera je bilo v nadaljevanju ugotovljeno, da nedvomno pripada iskani osebi.

Psi so našli sled, ki vodi v smeri Laz oziroma Rakeka. Na Policijski upravi (PU) Ljubljana so še pojasnili, da je Brajerja danes iskalo nekaj čez 100 oseb, tudi jamarji, prostovoljni gasilci in enota z reševalnimi psi. S pomočjo slednjih so našli sledi oziroma predmete, ki kažejo smer, v katero naj bi pogrešani šel, zato so v akcijo vključili tudi policijski helikopter.

Helikopter je preletel območje Laz in Rakeka, a iskanje ni obrodilo sadov. Na ljubljanski policiji pravijo, da je zdaj iskalna akcija v tako velikem obsegu končana.

Iskalna akcija voznika tovornjaka bo odslej potekala v manjšem obsegu, predvsem bodo pogrešanega iskale policijske patrulje.

Tudi danes policisti nadaljujejo z iskanjem voznika, iskanje pa poteka na širšem območju naselij Laze, Ivanje Selo, Rakek pa vse do območja Cerknice in Postojne.

Med drugim so policisti k sodelovanju povabili tudi gozdne delavce, lovce in vse, ki se kakorkoli zadržujejo na omenjenih območjih in bi lahko ali opazili osebo ali prišli do podatkov, ki bi pripomogli k izsleditvi.


Pogrešani Brajer je visok okoli 180 centimetrov, bolj okroglega obraza, nosi očala in ima krajše temnejše lase, so sporočili policisti. Po zadnjih informacijah je bil oblečen v sivo majico in svetlo modre hlače, obute je imel natikače. Nazadnje so ga opazili na kraju prometne nesreče na avtocesti pri Lomu, nato pa je odšel neznano kam.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedel o pogrešanem, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 12 00.

Brajer je bil vpleten v ponedeljkovo prometno nesrečo na primorski avtocesti, v kateri so življenje izgubili štirje romunski državljani.