stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kronika Novo mesto

Opit udaril mamo, v parku v NM našli poškodovano žensko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.05.2013 12:28

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v preteklih štiriindvajsetih urah intervenirali v 46 nujnih primerih. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in pridržali kršitelja, ki se kljub ukazom policistov nista pomirila. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

VLOMI IN TATVINE

V noči na 9. 5. je v Novem mestu nekdo vlomil v ograjen prodajni prostor trgovine v Novem mestu in odtujil vrtno mrežo. Povzročil je za okoli 800 evrov škode.

9. 5. dopoldan je v okolici Žužemberka neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit. Oškodovanka ocenjuje, da je oškodovana za okoli 3000 evrov.

Na Otočcu je nekdo s stene objekta odtujil bakrene cevi in povzročil za okoli 3000 evrov škode.

JAVNI RED IN MIR

Novomeški policisti so bili 9. 5. nekaj po 8. uri obveščeni o poškodovani ženski, ki naj bi se nahajala v parku v Novem mestu. Poškodovano žensko so oskrbeli v novomeški bolnišnici, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe. Policisti so opravili ogled in zavarovali najdene sledi in predmete, s katerimi bi lahko bila povzročena poškodba. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin. O ugotovitvah bodo po zaključenem postopku seznanili pristojno tožilstvo.

Novomeški policisti so bili 9. 5. okoli 20. ure obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v okolici Novega mesta. Ugotovili so, da sta se sprla dva moška, stara 24 in 27 let, ki sta bila pod vplivom alkohola. Mlajši se je sprl tudi s svojo mamo in jo udaril. Kršitelja se tudi po prihodu policistov nista pomirila in sta nadaljevala s kršitvami, zato so jima odvzeli prostost in ju pridržali. Zaradi kršitev so jima izdali plačilna naloga.