stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika

Otroku ukradel kolo

Piše: R.K.

Čas objave:
09.08.2023 10:19

Policisti so včeraj obravnavali tatvino na Otočcu. Izpred stanovanjske hiše je nekdo v noči na včeraj ukradel kolo z motorjem APN4, električni moped in otroško kolo. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za dva tisoč evrov.

Policisti so včeraj na območju PP Brežice (Dobova, Obrežje, Rigonce, Loče, Ribnica, Dvorce, Brežice) izsledili in prijeli 110 državljanov Afganistana, 33 državljanov Maroka, 15 državljanov Pakistana, devet državljanov Iraka, pet državljanov Rusije, pet državljanov Indije, štiri državljane Sierra Leone, štiri državljane Sirije, dva državljana Šrilanke, državljana Konga, državljana Turčije in državljana Ugande. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo, še potekajo.

Sicer pa so policisti Policijske uprave Novo mesto včeraj posredovali v 74 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 195 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 14-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, ropa, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nedovoljenih prehodov državne meje.