franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Ljubljana

Pilota našli mrtvega

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.12.2015 05:34

Pilota manjšega letala, ki je včeraj okoli 19. ure strmoglavilo pri Mengšu, so našli mrtvega, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana.

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj okrog 19. ure s strani kontrole zračnega prometa obveščena, da je manjše zračno letalo strmoglavilo nekje na območju Mengša.

Na kraj je bilo takoj napotenih več gasilskih društev in policisti. Okrog 21. ure so bile razbitine letala najdene v bližini kraja Pristava, ki so se nahajali v razdalji cca. 100 m. ‎Na kraj je bila napotena tudi enota za iskanje oseb s psi. Policisti so zavarovali širše območje najdbe razbitin letala in pričeli z ogledom. V bližini razbitin je bilo najdeno eno truplo, katerega identiteta še ni potrjena.

Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je strmoglavilo manjše potniško letalo (štirisedežno) PIPER Aircraft, ki je letelo na relaciji Dunaj - Ljubljana (letališče Brnik). Nekaj pred 19.00 uro je letalo priletelo na območje Mengša, kjer je pilot kontroli zračnega prometa sporočil o težavah, nato pa z letalom strmoglavil po strmem gozdnatem območju v bližini kraja Pristava. Na krovu letala naj bi bil samo pilot, državljan Avstrije.

Policisti so z ogledom v zgodnjih nočnih urah prekinili in se bo nadaljeval danes zjutraj, ki se ga bo udeležil tudi preiskovalec letalskih nesreč iz Sektorja za preiskovanje letalskih nesreč na Ministrstvu za promet in infrastrukturo. Okoliščine in vzrok strmoglavljenja letala se še preiskujejo.