jelincic monika selitev gp4 Svet24.si

FOTO: Tako se je Zmago znebil Monike in njenih ...

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

Komar mrzličar Svet24.si

To je moški, čigar prdci lahko ubijejo komarje

sarec pahor masa bobo Svet24.si

Šarec: Bilateralni pogovori ali "vrnitev na ...

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

alenka kosir Njena.si

Sprememba: Alenka Košir se je po 30 letih ...

Nuša Lesar (v obleki Maje Ferme, Maja Ferme Fashion) Njena.si

Nuša Lesar si je odstranila materino znamenje

Kronika Novo mesto

Po dolenjski avtocesti vozila z 211 kilometri na uro

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
02.08.2019 14:10

Novomeški policisti so med četrtkovim nadzorom prometa na dolenjski avtocesti med Dobruško vasjo in Obrežjem zasačili 29-letnega slovenskega državljana, ki je vozil s hitrostjo 211 kilometrov na uro. Enako hitrost so na tem cestnem odseku izmerili še 23-letnemu švicarskem državljanu, omenjena dirkača pa sta tudi prehitevala po desni.

Po podatkih Policijske uprave (PU) Novo mesto so pri 29-letniku z avtom znamke BMW poleg prekoračitve dovoljene hitrosti vožnje ugotovili še več drugih prekrškov.

Ta je namreč vozila prehiteval po desni, smeri vožnje ni nakazal in ni vozil po sredini prometnega pasu. Zaradi navedenih kršitev so mu izdali plačilni nalog za 1560 evrov.

Pri 23-letnemu švicarskemu državljanu, ki je vozil avto znamke Mini Cooper, so ugotovili, da je podobno kolono vozil pred sabo prehiteval po desni, hkrati smeri vožnje ni nakazal in ni vozil po sredini prometnega pasu. Zaradi omenjenih kršitev so tudi tega kaznovali

Oba voznika so sicer zasačili z uporabo radarskega sistema Provida, vgrajenega v civilno policijsko vozilo, so še sporočili s PU Novo mesto.