nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Novo mesto

Policisti zasegli 4 vozila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.03.2016 07:54

V preteklih 24 urah se je zgodilo 132 od tega 5 prometnih nesreč s hudimi in 22 z lažjimi poškodbami. V preostalih 105 nesrečah je nastala le premoženjska škoda. Zaradi hujšega prekrška v cestnem prometu so policisti zasegli 4 vozila, 2 na območju policijske uprave Novo mesto in po 1 vozilo na območju policijskih uprav Maribor in Ljubljana.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali 2 voznika, 1 na območju policijske uprave Celje in 1 na območju policijske uprave Kranj.

Na področju javnega reda in miru je bilo 71 intervencij na javnih krajih in 21 v zasebnih prostorih. Pridržali smo 2 kršitelja javnega reda, 1 na območju policijske uprave Ljubljana in 1 na območju policijske uprave Celje.

Med kaznivimi dejanji je bilo 47 tatvin, 25 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, 4 grožnje, 3 ponarejanja denarja, 2 povzročitvi telesnih poškodb ter po 1 rop, drzna tatvina, kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami in nasilje v družini.

Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini so policisti 1 osebi na območju policijske uprave Novo mesto izrekli ukrep prepovedi približevanja.