franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Novo mesto

Policisti zasegli 9 vozil

Piše: Radio Krka/sta

Čas objave:
26.06.2016 08:27

V minulih 24 urah se je na slovenskih cestah zgodilo 81 prometnih nesreč, od tega 14 nesreč z lahkimi poškodbami, dve s hudimi, v eni prometni nesreči pa je ena oseba umrla.Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli devet vozil

Nesreča s smrtnim izidom se je zgodila v soboto ob 5.23 na avtocesti A1 izven naselja Spodnja Polskava, občina Slovenska Bistrica.

37-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Frama proti Slovenski Bistrici. S prednjim desnim delom vozila je trčila v zadnji levi del tovornega vozila, ki ga je vozil 48-letnik. Osebni avtomobil je začelo zanašati, med obračanjem pa je vozilo z desno bočno stranjo trčilo v zaščitno ograjo, ki fizično ločuje smerni vozišči avtoceste. 55-letna sopotnica v osebnem avtomobilu je v trčenju zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrla, 37-letna voznica pa je bila lažje poškodovana. Policisti Postaje prometne policije Maribor okoliščine nesreče še preiskujejo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 69-krat posredovali na javnih krajih in 29-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so enega kršitelja.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 27 tatvin, 18 vlomov, devet poškodovanj tuje stvari, štiri rope, po tri kazniva dejanja v zvezi s prepovednimi drogami in nasilja v družini, po dve kaznivi dejanji povzročitev telesne poškodbe in grožnje ter eno kaznivo dejanje drzne tatvine.