nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Nm

Ponoči več zdrsov in nesreč

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.02.2013 06:58

Policisti PU Nm so minulo noč obravnavali več zdrsov in prometno nesrečo, ki se je zgodaj zjutraj zgodila na avtocesti. Ena oseba je bila v nesreči poškodovana.

Ob 3.59 sta na avtocesti med priključkoma Novo mesto–zahod in vzhod v smeri Brežice v občini Novo mesto trčili osebni vozili. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, odklopili akumulatorja ter pomagali ponesrečenki do prihoda reševalcev.

Policisti po Sloveniji so minulo noč obravnavali 78 prometnih nesreč, 64 kršitev javnega reda in miru in 35 kaznivih dejanj.

V 69 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 9 nesrečah pa so bile 3 osebe hudo telesno poškodovane, 15 pa lažje. V Celju je bil do streznitve pridržan voznik osebnega avtomobila.


Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 39 posegov na javnem kraju, 25 pa v zasebnih prostorih. V Ljubljani sta bila do streznitve pridržana 2 kršitelja.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 15 tatvin, 12 vlomov, 4 poškodovanja tuje stvari, ter po 1 nasilje v družini, lahka telesna poškodba, rop in ponarejanje listin.