mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

black-egg-yolks3-750x366 Odkrito.si

Na Kitajskem so se pojavili črni rumenjaki??!

doncic Ekipa24.si

Navijači BESNI! Prizori iz DALLASA šokirajo, ne ...

Kronika Črnomelj

Pri prečkanju meje v Kolpi utonila moška

Piše: STA

Čas objave:
01.11.2019 12:44

Gasilci iz Črnomlja so v četrtek iz Kolpe, med vasjo Vukovci in Kovačjim gradom, potegnili dve moški trupli. Moška - enega so iz Kolpe potegnili dopoldne, drugega popoldne - naj bi po prvih zbranih obvestilih utonila pri poskusu nezakonitega prestopa državne meje, so sporočili policisti.

Kriminalisti in policisti so opravili ogled kraja, o dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožno državno tožilko. Natančen vzrok smrti bodo ugotovili s sanitarno obdukcijo. Za pomoč pri ugotavljanju identitet so kriminalisti že zaprosili tuje varnostne organe, so zapisali v današnjem sporočilu Policijske uprave Novo mesto.

Na območju novomeške policijske uprave so sicer v zadnjih 24 urah prijeli 21 tujih državljanov, ki so nezakonito prestopili mejo med Hrvaško in Slovenijo.

Krški policisti, ki varujejo zeleno mejo, so v četrtek zjutraj v Kostanjevici na Krki prijeli državljana Pakistana, ki je nelegalno prišel v Slovenijo. Črnomaljski policisti so v Ručetni vasi prijeli državljana Afganistana in Pakistana, ki sta v Slovenijo vstopila izven mejnih prehodov. Pri Zapudju so popoldne prijeli dva državljana Irana. Šentjernejski policisti so skupaj z novomeškimi na območju Cerovega Loga prijeli 15 državljanov Sirije in državljana Iraka.