stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika Ljubljana

Rop v središču Ljubljane

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
03.02.2016 12:23

Policisti v središču Ljubljane preiskujejo rop prodajalne. Policija išče dva storilca, ki sta ukradla nakit. Med begom sta v nogo ustrelila 42-letnega zaposlenega.

Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta vsaj dva storilca vstopila v prodajalno, kjer sta odtujila nakit. Po dejanju sta peš pobegnila v smeri proti Prulam, od tam pa po vsej verjetnosti z belim vozilom znamke Toyota Rav4, za katerega je bilo ugotovljeno, da je bilo preko noči ukradeno na območju primorske. Med begom sta storilca poškodovala tudi 42-letnega zaposlenega, ki je bil s kraja odpeljan v Ljubljanski klinični center, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana in dodali, da po dosedaj znanih podatkih poškodovani ni v smrtni nevarnosti. 

Trenutno policisti in kriminalisti še vedno opravljajo ogled kraja, vzporedno pa se izvajajo tudi aktivnosti za izsleditev storilcev. Višina škode še ni znana.


"Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah ropa ali pa o ukradenem vozilu znamke Toyota Rav 4, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200," so še sporočili iz PU Ljubljana.