stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika Novo mesto/Krško

Stepla sta se, ker enemu ni bila všeč vožnja drugega

Piše: STA

Čas objave:
05.10.2023 13:52

Novomeški policisti so v sredo zvečer v Bršljinu v Novem mestu obravnavali moška, ki sta se stepla, ker enemu ni bila všeč vožnja drugega. Pri tem jo je skupil tudi avtomobil. Krški policisti pa so obravnavali poškodovanega voznika skuterja, ki ni znal pojasniti, kje in kako se je poškodoval, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

V Bršljinu 22-letniku ni bila všeč vožnja 38-letnika. Beseda je dala besedo, začela sta se prerivati, nato pa je starejši mlajšega udaril v glavo, brcnil v avto in naredil udrtino na vratih.

Posredovali so policisti, ki primera še niso zaključili, saj se morata oba izjasniti o vseh okoliščinah ter nastali škodi.


Krški policisti pa so v sredo med opravljanjem nalog naleteli na 33-letnika, ki je na cesti od Velike vasi proti Straži pri Raki okrvavljen hodil ob cesti in poklical številko 112. Policisti so najprej mislili, da je bil pretepen, pozneje pa se je izkazalo, da je vozil skuter, ki so ga našli skritega v gozdu. Pri tem ne izključujejo možnosti, da je prišlo do prometne nesreče z drugim vozilom, ki je nato odpeljalo naprej.

33-letnik med vožnjo naj ne bi uporabljal čelade, zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so mu odredili preizkus, ki je pokazal 0,49 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Okoli 22. ure so bili krški policisti obveščeni še o dveh mlajših moških, ki naj bi na mostu čez Savo s skuterjem peljala v nasprotni smeri. Nekaj minut zatem so prejeli obvestilo, da je dvojica z dražečo snovjo pošpricala 26-letnika, ki ga je srečala na Vidmu. 26-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveni dom, kjer so ga oskrbeli, za storilcema pa policisti še poizvedujejo.