Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Novo mesto

Streljanje in pretep v naselju v NM

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.11.2012 11:37

V naselju v okolici Novega mesta v torek pretep in streljanje. Pred prihodom policistov je 32-letnik izstrelil več nabojev.

Novomeški policisti so v torek nekaj po 18. uri prejeli klic na pomoč iz naselja v okolici Novega mesta, kjer naj bi prišlo do pretepa in groženj z orožjem. Na kraj, kjer se je zbralo večje število prebivalcev naselja, je bilo takoj napotenih več policijskih patrulj.

Novomeški policisti so izsledili in prijeli 28-letnega osumljenca in mu zasegli pištolo. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je osumljenec vstopil v bivalni objekt, kjer so se nahajali oškodovanci. Tam je udaril žensko in moškega in ga poškodoval. Kasneje se je ponovno vrnil in s pištolo grozil oškodovancu da ga bo ubil in z udarcem s pištolo mladoletniku hudo poškodoval roko, so sporočili iz PU Novo mesto.

Policisti so nasilneža 1. 11. privedli k preiskovalnemu sodniku s kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj hude telesne poškodbe, lahke telesne poškodbe in kaznivega dejanja grožnje. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor. Novomeški policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, saj naj bi 32-letni osumljenec pred prihodom policistov iz pištole izstrelil več nabojev.

Alenka Drenik, PU Novo mesto