Princ Harry, princ William Svet24.si

Tako slabi so odnosi med Williamom in Harryjem ......

himars Svet24.si

Bo to novo orožje, s katerim bodo Ukrajinci ...

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

kaja casar mm Ekipa24.si

Bi jo prepoznali?! Vroča slovenska nogometna ...

meghan 2 profi Odkrito.si

Zakaj želi Harry narediti to?!

Luis Enrique 22 pm Ekipa24.si

Srce parajoče besede o umrli hčerki: Španski ...

Kronika Ljubljana/Novo mesto

Streznili so 28-letnega Novomeščana

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.10.2012 06:02

Slovenski policisti so v zadnjih 24 urah na 113 prejeli 1351 klicev, med njimi 489 interventnih.

Nočna izmena je tokrat prejela 388 klicev, 143 prijav pa je zahtevalo takojšnje interveniranje policistov. Ti so zabeležili 32 kaznivih dejanj, 40 kršitev javnega reda in miru ter 31 prometnih nesreč.

Na novo je bilo evidentiranih 14 tatvin, 12 vlomov, 2 poškodovanji tuje stvari ter po 1 dejanje nasilja v družini, lahke telesne poškodbe, goljufije in zatajitve.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 24 posegov na javnem kraju in 16 v zasebnih prostorih. Pridržali so 2 kršitelja, ki sta kljub opozorilu nadaljevala s prekrškom.

V 26 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v preostalih 5 pa je bilo 8 oseb lažje telesno poškodovanih. Zaradi prekoračene dovoljene stopnje alkohola, je bil pridržan voznik v Novem mestu.


POROČILO PU NOVO MESTO: 

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 46 nujnih primerih. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda. V Novem mestu so pridržali 28-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,69 miligramov alkohola in v Škocjanu zasegli osebni avtomobil večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov.

Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog, lahke telesne poškodbe, ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, povoženja divjadi, zgostitev prometa in ovir na vozišču.