vesolje Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: ne podlezite ...

karaoke, mikrofon Svet24.si

Slovenski komik: "Nisem mogel verjeti, vse sem ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Koritnik: Koronavirusna aplikacija bo prostovoljna...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

Kronika Črnomelj

AVDIO: V družinskem sporu umrla ženska

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
20.03.2020 09:17

Včeraj, 19. 3., nekaj pred 18. uro so bili policisti obveščeni, da reševalci v zasebnem prostoru v Dolenji vasi pri Črnomlju, oskrbujejo hudo poškodovano žensko.

Na kraj so bili takoj napoteni policisti PP Črnomelj in ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto. Kljub pomoči reševalcev je 67-letna ženska umrla na kraju kaznivega dejanja.  

Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah sta se 67-letni moški in žrtev, ki je bila njegova žena, sprla v stanovanjski hiši. Moški jo je s topim predmetom večkrat udaril po glavi, žrtev pa je obležala v hodniku hiše. Storilcu so policisti odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Kriminalisti ogledne skupine Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, ogleda sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja uboja. 67-letnega osumljenca bodo predvidoma jutri s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. V preteklosti moškega niso obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Kazenski zakonik za kaznivo dejanje uboja določa kazen zapora do petnajstih let.

Vodja Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto France Božičnik

Umor v Dolenji vasi pri Črnomlju