stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kronika Leščevje

Usoden izstop iz avta

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.03.2013 11:37

Na dolenjski AC se je takoj po predoru Leščevje nad Trebnjem, v smeri Novega mesta, zgodila hudo prometna nesreča. 49-letni voznik, neuradno službenega kangooja Hitre Pošte Slovenije, je ustavil ob robu cestišča in izstopil iz vozila. Takrat je iz predora pripeljalo tovorno vozilo in trčilo v moškega, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

(simbolne fotografije)

Informacijo o tragični nesreči je za Radio Krka potrdila Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Nm. Po naših neuradnih informacijah gre za službeno vozilo Hitre pošte, Pošte Slovenije. Nesreča se v kateri je umrl 49-letni moški iz Ljubljane je zgodila nekaj pred 11. uro. Po prvih ugotovitvah policistov je voznik tovornega vozila, državljan Bolgarije, zbil voznika službenega vozila, ki naj bi izstopil iz vozila. O nesreči sta bila obveščena preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, ki sta se udeleželila ogleda kraja prometne nesreče. Policisti okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo. Promet proti Novem mestu poteka po prehitevalnem pasu.

Podobna tragična nesreča na dolenjski avtocesti se je zgodila 1. februarja pred dvema letoma. Takrat je pri  priključku Dobruška vas voznik tovornega vozila zbil uslužbenec Darsa.

Zaradi nesreče je bil na dolenjski avtocesti med priključkoma Trebnje-zahod in Trebnje-vzhod za predorom Leščevje v smeri Obrežja zaprt vozni pas.




Vodja oddelka za cestni promet na Policijski upravi Novo mesto Željko Zrilič