pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kronika Grosuplje

V Grosuplju umrl voznik terenca

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.05.2016 09:23

Na območju Grosuplja je cesta ponoči terjala novo življenje.

Prometna nesreča se je zgodila okoli ene ure ponoči pri kraju Grosuplje, ko je 38-letni voznik vozil osebni avtomobil znamke BMW X5 po avtocesti iz smeri Šmarja Sap proti izvozu hotela Grosuplje. Tam je zapeljal desno preko desnega prometnega pasu avtoceste na izključevalni pas, pri tem pa domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom. Vozilo je zdrselo z vozišča na travnati nasip, pri tem pa trčilo v prometno signalizacijo, se prevrnilo na streho in obstalo na vozišču izvoza Grosuplje. Ker voznik v nesreči udeleženega vozila ni uporabljal varnostnega pasu, je padel iz vozila in pri tem utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

Še povzetek včerajšnjih dogodkov na območju Regijskega centra za obveščanje Novo mesto:

V naselju Drage v občini Metlika je sinoči nekaj minut pred pol osmo zvečer strela udarila v stanovanjsko hišo in uničila električno instalacijo, razbila pa je tudi okna in vrata. Ker je v hiši smrdelo po zažganem, so gasilci PGD Suhor pregledali objekt in ugotovili, da ni nevarnosti požara.

V naselju Podvinje v občini Brežice pa se je včeraj pri delu z motorno žago poškodoval delavec. Poškodbe so sanirali v brežiškem urgentnem centru.

V Gornjem Kotu v občini Žužemberk je že dopoldne zagorelo v kleti stanovanjske hiše. Gasilci PGD Dvor in PGD Žužemberk so pogasili požar, ki je uničil stanovanjsko opremo, shranjene stvari v kleti ter nekaj drv. Vzrok požara še preiskujejo pristojne službe.

Nekaj pred šesto popoldne se je na cesto pri Gumberku podrlo drevo, ki je oviralo promet. Odstranili so ga delavci novomeškega CGP-ja.