stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika Novo mesto/Sevnica

V nesreči hudo poškodovana peška

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.02.2013 12:26

80-letnica je na cesti iz Boštanja proti Sevnici na prehodu za pešce zbila 68-letno peško. Slednjo so hudo poškodovano prepeljali v bolnišnico.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v preteklih štiriindvajsetih urah intervenirali v 47 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodovala peška. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poskusa uboja, nasilja v družini, lahke telesne poškodbe, ponarejanja listin, goljufije, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

VLOM

V Krškem je nekdo vlomil v prostore društva in odtujil več steklenic alkoholnih pijač. Škode je za okoli 850 evrov.

TATVINA


V čakalnici zdravstvene ustanove v Novem mestu je nekdo izkoristil odsotnost oškodovanca in mu iz jakne odtujil denarnico z gotovino in dokumenti.

HUDO POŠKODOVANA PEŠKA

31. 1. ob 12.30 se je zgodila prometna nesreča na regionalni cesti pri Sevnici. Novomeški prometniki so opravili ogled in ugotovili, da je 80-letna voznica osebnega avtomobila vozila po regionalni cesti iz Boštanja proti Sevnici. Ko je pripeljala do prehoda za pešce, je s hodnika za pešce na prehod nenadoma stopila 68-letna peška, ki je s telesom trčila v sprednji desni del avtomobila in padla. Hudo poškodovano peško so reševalci odpeljali v bolnišnico.