gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Novo mesto

V Sevnici hudo poškodovan motorist

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.09.2015 11:51

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 141 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval motorist, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

V Metliki so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj goljufije, nezakonitega lova, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in sprožitve signalno varnostne naprave.

V SEVNICI HUDO POŠKODOVAN MOTORIST
Sevniški policisti so bili 14. 9. nekaj po 14. uri obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Ugotovili so, da je 67-letni voznik osebnega avtomobila v križišču ob zavijanju levo izsilil prednost 42-letnemu motoristu, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Po trčenju je motorista odbilo na vetrobransko steklo osebnega avtomobila, od tam pa na vozišče, kjer poškodovan obležal. Hudo poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v novomeško bolnišnico.

PADEC MOTORISTA V NOVEM MESTU
Nekaj po 16. uri je 48-letni motorist na Šmarješki cesti v Novem mestu zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem in padel. Lažje poškodovanega motorista so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Policisti mu bodo zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog.


VLOMI
Na parkirnem prostoru na Seidlovi cesti v Novem mestu je med 12. 9. in 14. 9. nekdo iz rezervoarja tovornega vozila iztočil in odtujil okoli 130 litrov goriva.

V noči na 15. 9. so na Livadi v Novem mestu neznanci vlomili v prodajalno in odtujili večjo količino tobačnih izdelkov. Okoliščine policisti še preiskujejo.