franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Vinjen povzročil nesrečo

Piše: R.K.

Čas objave:
17.11.2023 12:10

Včeraj nekaj po 18. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov pri Gornjem Lenartu.

Opravili so ogled in ugotovili, da je za trčenje odgovoren 34-letni voznik, ki je pripeljal po lokalni cesti in zaradi neprilagojene hitrosti v križišču izgubil oblast nad vozilom, zapeljal preko regionalne ceste in trčil v avtomobil 48-letnega voznika, ki je pripeljal iz smeri Brežic. Po trčenju je avtomobil povzročitelja odbilo še v prometno signalizacijo. V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so še ugotovili, da je bil 34-letni povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 1,00 miligrama alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Kršitelju zasegli avtomobil

Policisti so na območju Dolenjega Podboršta pri Trebnjem okoli 14.30 kontrolirali voznika osebnega avtomobila Citroen saxo. Med postopkom so ugotovili, da 22-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v vozilu pa je prevažal otroka, ki ni bil ustrezno zavarovan z zadrževalnim sistemom. Avtomobil, za katerega ni bil opravljen obvezni tehnični pregled, so zasegli, kršitelju izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.