pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Novo mesto

Vozil brez vozniške, ostal brez vozila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.05.2016 14:37

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 97 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

 Dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozila. Posredovali so zaradi šestih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin.

ZASEG VOZILA
Trebanjski policisti so okoli 9. ure med kontrolo prometa v Šentrupertu ustavili voznika osebnega avtomobila Renault megane. Med postopkom so ugotovili, da 18-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj še ni opravljal vozniškega izpita. Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil so zasegli in zoper kršitelja na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

NEZAKONITO PRESTOPILA DRŽAVNO MEJO
Med opravljanjem nalog varovanja državne meje so brežiški policisti 23. 5. dopoldan v Rigoncah izsledili in prijeli dva državljana Sirije, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Po zaključenem postopku so tujca predali hrvaškim varnostnim organom.