franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kronika

Vozil pod vplivom kokaina

Piše: R.K.

Čas objave:
16.11.2023 10:26

Včeraj so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala udeleženka, zasegli pa so tudi vozilo 30-letniku, ki je vozil pod vplivom kokaina.

Trebanjski policisti so bili 15. 11. nekaj po 7. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v naselju Sejenice. Opravili so ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 67-letni voznik, ki je v križišču zaradi neupoštevanja pravila srečanja trčil v avtomobil 38-letne voznice. Lažje poškodovana voznica je potrebovala zdravniško pomoč. Policisti so povzročitelju nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Policisti PP Novo mesto so med kontrolo prometa na Ljubljanski cesti zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila znamke BMW. Med postopkom so ugotovili, da 30-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili hitri test, ki je bil pozitiven na drogo kokain. Opravljanje strokovnega pregleda je kršitelj odklonil. Zaradi kršitev so mu zasegli avtomobil in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.