pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Boštanj

Voznik tovornjaka izgubil oblast nad vozilom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.09.2015 14:20

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 166 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba lažje poškodovala in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Posredovali so zaradi 13 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva, požara in sprožitve signalno varnostne naprave.

PROMETNA NESREČA
Med Boštanjem in Tržiščem se je včeraj nekaj pred 15.30 zgodila prometna nesreča. Sevniški policisti so opravili ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 64-letni voznik vozil tovorno vozilo po regionalni cesti iz Tržišča proti Boštanju. Voznik je izgubil oblast nad vozilom in trčil v varovalno ograjo. Tovorno vozilo je po trčenju odbilo na nasprotni vozni pas, kjer je trčil še v avtomobil voznice, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Tovorno vozilo je obstalo na obrežju reke Mirne, v nesreči pa ni bil nihče poškodovan. Policisti bodo povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.


VLOM V VOZILO
V noči na sredo je na ulici Slavka Gruma v Novem mestu neznanec vlomil v tovorno vozilo in odtujil udarno kladivo. Lastnika je oškodoval za 900 evrov.