kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

tanja-postružnik-koren Njena.si

Ljubezen po domače: Na POP TV že imajo 11 novih ...

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Kronika Novo mesto

Z vozilom v odbojno ograjo

Piše: ReCO Novo mesto

Čas objave:
02.09.2018 08:34

Na avtocestnem odseku Dobruška vas—Kronovo, v občini Šmarješke Toplice, se je včeraj dopoldne, okoli 9. ure voznica z osebnim vozilom zaletela v odbojno ograjo in obstala na voznem pasu.

V nesreči se je poškodovala in so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli na kraju ter odpeljali v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine in odstranili vozilo z voznega pasu. Delavci DARS so postavil ustrezno prometno signalizacijo.

Včeraj ob 14.09 uri pa se je na avtocestnem odseku Novo mesto zahod—Mirna Peč, v občini Mirna Peč, osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in obstalo na strehi. Gasilci GRC Novo mesto so vozilo postavili na kolesa in odklopili akumulator. Delavci DARS so postavil ustrezno prometno signalizacijo. V nesreči se ni nihče oškodoval.

Včeraj ob 18.32 uri je na višnjegorskem klancu dolenjske avtoceste pred priključkom Višnja Gora voznik izgubil nadzor nad vozilom in prevrnjen na streho obstal na vozišču. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila nato prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti in delavci DARS-a.