profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Novo mesto

Z vozilom v odbojno ograjo

Piše: ReCO Novo mesto

Čas objave:
02.09.2018 08:34

Na avtocestnem odseku Dobruška vas—Kronovo, v občini Šmarješke Toplice, se je včeraj dopoldne, okoli 9. ure voznica z osebnim vozilom zaletela v odbojno ograjo in obstala na voznem pasu.

V nesreči se je poškodovala in so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli na kraju ter odpeljali v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine in odstranili vozilo z voznega pasu. Delavci DARS so postavil ustrezno prometno signalizacijo.

Včeraj ob 14.09 uri pa se je na avtocestnem odseku Novo mesto zahod—Mirna Peč, v občini Mirna Peč, osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in obstalo na strehi. Gasilci GRC Novo mesto so vozilo postavili na kolesa in odklopili akumulator. Delavci DARS so postavil ustrezno prometno signalizacijo. V nesreči se ni nihče oškodoval.

Včeraj ob 18.32 uri je na višnjegorskem klancu dolenjske avtoceste pred priključkom Višnja Gora voznik izgubil nadzor nad vozilom in prevrnjen na streho obstal na vozišču. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila nato prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti in delavci DARS-a.