Katerina Tikhonova Svet24.si

Putinova hči Katerina je v razmerju z Zelenskim

matej periš Svet24.si

Analiza DNK potrdila očetove besede: "Matej je ...

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

slovenija Ekipa24.si

Posnetek iz slačilnice v javnosti! Slovenke ...

sandi-hribernik Njena.si

Poroka na prvi pogled: Sandi o kritikah, ki jih je...

doncic pivo Ekipa24.si

Dončić pil pivo na dan tekme z Warriorsi? ...

Kronika Novo mesto

Z vozilom v odbojno ograjo

Piše: ReCO Novo mesto

Čas objave:
02.09.2018 08:34

Na avtocestnem odseku Dobruška vas—Kronovo, v občini Šmarješke Toplice, se je včeraj dopoldne, okoli 9. ure voznica z osebnim vozilom zaletela v odbojno ograjo in obstala na voznem pasu.

V nesreči se je poškodovala in so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli na kraju ter odpeljali v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine in odstranili vozilo z voznega pasu. Delavci DARS so postavil ustrezno prometno signalizacijo.

Včeraj ob 14.09 uri pa se je na avtocestnem odseku Novo mesto zahod—Mirna Peč, v občini Mirna Peč, osebno vozilo zaletelo v odbojno ograjo in obstalo na strehi. Gasilci GRC Novo mesto so vozilo postavili na kolesa in odklopili akumulator. Delavci DARS so postavil ustrezno prometno signalizacijo. V nesreči se ni nihče oškodoval.

Včeraj ob 18.32 uri je na višnjegorskem klancu dolenjske avtoceste pred priključkom Višnja Gora voznik izgubil nadzor nad vozilom in prevrnjen na streho obstal na vozišču. Gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila nato prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti in delavci DARS-a.