IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Kronika Novo mesto

Zasegli BMW in pridržali nasilneže

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.08.2016 14:13

Policijska uprava Novo mesto je v zadnjih 24 urah imela kar nekaj dela.

Policisti na mejne prehodu Obrežje so pri mejni kontroli v noči iz torka na sredo, okoli pol četrte ure, zasegli BMW X6, francoskih registrskih tablic. Pri temeljiti mejni kontroli so namreč ugotovili, da so številke šasije vozila spremenjene, vozilo pa je bilo leta 2013 ukradeno v Nemčiji. Iz Hrvaške se je na mejni prehod z njim pripeljal 42-letni državljan Turčije z dovoljenjem za prebivanje v Franciji. Vozilo so mu zasegli in obvestili okrožno državno tožilstvo. Po končanem postopku je 42-letnik lahko prestopil državno mejo.

Nasilnežu prepovedali približevanje

Krški policisti so v torek popoldne zaradi nasilja intervenirali na Senovem. 27-letnega kršitelja bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini kazensko ovadili, še prej pa so mu izrekli prepoved približevanja do svoje partnerke.

Pridržali razgrajača
V torek zvečer so krški policisti pridržali 19-letnika iz Krškega. Pod očitnim vplivom alkohola je razbijal po in kričal po stanovanju, ob prihodu policistov pa ni upošteval njihovih ukazov in je s kršitvijo nadaljeval, zato so ga vklenili in odpeljali v pridržanje.

Odvzeli prostost nasilnežu
V noči iz srede na četrtek so črnomaljski policisti odvzeli prostost in pridržali 25-letnika iz okolice Črnomlja. Okoli pol ene zjutraj je pod vplivom alkohola kršil javni red ni mir, kričal in razbijal ter se kljub ukazom policistov ni pomiril. Nadeli so mu lisice in ga odpeljali v pridržanje na policijsko postajo. Zaradi kršitve javnega reda in neupoštevanja ukazov policistov si je prislužil dva plačilna naloga.