stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Nagradne igre Novo mesto

Z radiem Krka po 'fasngo' v prenovljen Spar Žabja vas

Piše: RK

Čas objave:
16.03.2024 07:00

V četrtek 21. marca se ob 8. uri odpira prenovljena trgovina SPAR Novo mesto Žabja vas. Poslušajte radio Krka, preverite nov Sparov katalog in osvojite darilno kartico za 40 €!

Med novostmi prenovljenega Spara Žabja vas ne smemo spregledati oddelka Hitroteke, ki nudi vse za hiter in enostaven obrok. Vključuje blagovne znamke Spar To go, Spar Enjoy, Ready to heat/Ready to eat, jedi iz Sparove Toploteke, v trgovini pripravljene solate, sendviče in rezano sadje. Pri nakupu pa je dobro imeti pri roki tudi SPAR plus aplikacijo, ki nam olajša nakupovanje.

Ob vsakem nakupu v prenovljeni Spar trgovini v Žabji vasi, bomo prejeli tudi žeton s katerim lahko glasujemo za lokalne organizacije, ki jim bo SPAR namenil donacijo v skupni vrednosti kar 3000€. Izbirali bomo lahko med naslednjimi organizacijami: Gasilska zveza Novo mesto, Zavod Nova Želva in Vrtec Pedenjped Novo mesto. Organizacija, ki prejme največ glasov, bo prejela donacijo v višini 1500€, drugouvrščena bo prejela donacijo v višini 1000€, tretjeuvrščena pa v višini 500€.

Prenovljena trgovina Spar Žabja vas Novo mesto od četrtka dalje poleg Hitroteke ponuja tudi ribarnico, razširjen oddelek sadja in zelenjave, parkiranje pa je možno pred trgovino, kot tudi na novem vrhnjem parkirišču.

Na radiu Krka ob otvoritvi prenovljene Spar trgovine v Žabji vasi bomo ves teden nagrajevali najbolj zveste poslušalce in vsak dan nekoga peljali po 'fasngo' z darilno kartico Spar v vrednosti 40€. Pozorno poslušajte radio Krka in pravilni odgovor na nagradno vprašanje vas morda pelje po nakupih!

Otvoritveno ponudbo prenovljenega SPARA v Žabji vasi Novo mesto najdete tudi v spodnjem katalogu.

Katalog SPAR Žabja vas Novo mesto

Katalog SPAR Žabja vas Novo mesto

Radio Krka Splošni pogoji - SPAR ŽABJA VAS

Radio Krka Splošni pogoji - SPAR ŽABJA VAS