pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice

Ali poznate vse tipe postelj? Presenečeni boste!

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
22.11.2023 12:52

Se še spomnite, na kakšni postelji ste spali v svojem otroštvu? Večina se verjetno še spomni brezskrbnih dni, ki ste jih preživeli ob igri na pogradu, ki je pred večernim spanjem postal razlog za spor z bratom ali sestro - ker samo spanje na zgornjem ležišču je štelo za tisto pravo.

Kasneje v mladostniških letih je pograd zamenjala klasična postelja, najverjetneje iz lesenega ali kovinskega okvirja, ki sta bila pred nekaj desetletji tudi najbolj pogosta materiala. Dandanes pa postelje obstajajo v najrazličnejših izvedbah, ki vam jih podrobneje predstavljamo v nadaljevanju.

Postelje za različne okuse

Ponudba današnjih postelj na trgu je izjemno pestra, uporabniki pa lahko izbirate med raznolikimi modeli, ki so prilagojeni različnim zahtevam. Tako lahko brez večjih težav najdete tisto posteljo, ki se vam popolnoma prilega in zadovolji vsem vašim željam. Pri njeni izbiri morate v prvi vrsti poslušati sebe in upoštevati svoje potrebe - vložen čas in skrbnost pri izbiri pa se vam bosta obrestovala v obliki vrhunskega spanca in dobrega počutja.

Bogato ponudbo postelj vam ponujajo tudi pri največjem spletnem ponudniku kakovostnega pohištva po dostopnih cenah, Furnitura. Ne glede na to, ali radi spite na visoki postelji, prisegate na naravne materiale, ste ljubitelj toplih barvnih kombinacij ali si želite v svojo spalnico vključiti pohištvo modernih linij, boste pri njih zagotovo našli tisto vrhunsko posteljo, ki se vam popolnoma prilega in tako zagotavlja spanec, ki si ga zaslužite.

Že veste, katera vrsta postelje je vaš nesporni favorit?

postelje, furnitura
Sanjske postelje
Furnitura

Brezčasne lesene postelje

Gre za postelje, primerne za vse ljubitelje klasike in naravnih materialov. Poleg trpežnosti, stabilnosti in trdnosti, imajo lesene postelje še eno zelo pomembno prednost - so izjemno estetske in jih zlahka kombinirate z ostalim pohištvom. V vašo spalnico vnesejo občutek topline in domačnosti, s tem pa vam zagotavljajo udoben in prijeten spanec.

Les je poleg univerzalnega videza, tudi zelo trpežen in enostaven za vzdrževanje. Izbirate lahko med nešteto različnimi barvami in barvnimi kombinacijami in tako posteljo popolnoma prilagodite osebnemu okusu. Cenovno ugodnejši so modeli iz iverna plošča - te so, v kolikor je izdelava kvalitetna, na otip in videz podobne masivnemu lesu.

V Furniturini ponudbi boste lahko našli tako postelje iz masivnega lesa, kot tudi iz kvalitetne iverne plošče.

postelje, furnitura
Sanjske postelje
Furnitura

Kovinske postelje - spanje s tradicijo

Prava izbira za tiste, ki si v svojo spalnico želite vnesti nekaj tradicije, so kovinske postelje. Te so sicer zaradi svojega robustnega izgleda nekoliko manj priljubljene kot leseni modeli, vendar lahko s pravilnim načrtovanjem in izbiro pohištva, z njeno pomočjo v spalnici ustvarite pravo mojstrovino. Ne glede na to, ali ste ljubitelji preprostih linij ali prisegate na bolj bogato okrašene pohištvene kose, boste med modeli kovinskih postelj zagotovo našli tisto pravo zase.
Med glavnimi prednostmi kovinskih postelj so nedvomno enostavno vzdrževanje, trpežnost in trdna konstrukcija. Poleg tega velja omeniti tudi njihov nevtralni izgled, zaradi katerega se odlično podajo tudi v tiste spalne prostore, kjer sicer prevladuje notranja oprema modernejšega izgleda.

postelje, furnitura
Sanjske postelje
Furnitura

Eleganca v spalnici - oblazinjene postelje

Med bolj priljubljenimi posteljami so zagotovo tudi oblazinjeni modeli, ki dajejo občutek elegance in prefinjenosti. Njihova glavna prednost je mehko telo. Prav tako pa se ob njih ne boste spotikali ali se odrgnili. Večina sodobnih oblazinjenih postelj ima visoko oblazinjeno vzglavje, ki je kot nalašč za udobno gledanje televizije naravnost iz postelje ali branje napete knjige pred spanjem.
Trpežna tkanina oblazinjenih postelj je kot nalašč za ustvarjanje izvirnega in posebnega videza - vsak dodaten ali spremenjen šiv lahko pomeni popolnoma drugačen dizajn. Poleg tega so vam tovrsten postelje na voljo v nešteto barvnih odtenkih, zato boste brez težav našli tisto, ki vam je najbolj všeč. Običajno imajo tudi prostor za shranjevanje, ki sodi med zelo uporabne rešitve, saj lahko pod posteljo pospravite stvari, ki jih ne uporabljate vsakodnevno.

postelje, furnitura
Sanjske postelje
Furnitura

Boxspring postelje za kraljevski spanec

Si želite zagotoviti kraljevski spanec na izjemno mehki in udobni postelji? Potem si omislite boxspring posteljo, ki je pravo nasprotje klasične nizke postelje. V dobesednem prevodu gre za posteljo, ki je sestavljena iz škatle z vzmetmi. Nanjo se nato položi visoka vzmetnica (ta je že pritrjena na posteljno dno), zaradi česar je postelja zelo visoka. Boxspring postelje so odlična izbira za vse tiste, ki radi spite na visoki vzmetnici.

Številni modeli imajo pod posteljo tudi prostor za shranjevanje, kar predstavlja še dodatno prednost. Pri nakupu morate biti pozorni na dejstvo, da ima postelja vzmetnico že dodano, zato naj bo ta kvalitetna. Pri ponudniku Furnitura, so v svojo ponudbo vključili boxspring modele, ki imajo vzmetnice s kvalitetnimi bonel vzmetenjem, ki poskrbi za odlično oporo telesu med spanjem. Na tej kraljevi postelji se boste tako brez dvoma zbujali naspani in dobre volje.

postelje, furnitura
Sanjske postelje
Furnitura

Opremite svojo spalnico

Za idejo in nasvet pri opremljanju spalnice se lahko obrnete na izkušene svetovalce pri nagrajenem pohištvenem salonu Furnitura, ki vam bodo z veseljem pomagali. Na njih se lahko obrnete preko spletnega obrazca, jim pišete na prodaja@salonpohistva.si ali pa jih pokličete na 070 458 517. Prisegate na bolj oseben pristop ali pa si želite v živo ogledati posamezne modele udobnih postelj za vse okuse? Potem obiščite njihov razstavni salon na Letališki 32J, ki je odprt od ponedeljka do četrtka med 8:00 in 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15.00. Čas je, da si zagotovite sanjski spanec.