nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice

Avdicija za pevce in plesalce

Piše: R.K.

Čas objave:
01.02.2022 09:20

Zavod Novo mesto in Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za sodelovanje v slavnem muzikalu Chicago.

Prvo premiero koncertne izvedbo Chicago v Kulturnem centru Janeza Trdine pod KCJT produkcijo, napovedujejo v novembru 2022.

Zgodba muzikala Chicago je čudovit spektakel o ljubezni, prevari, izdaji, intrigah, rivalstvu ter prijateljstvu. Na vsakem koraku postreže s številnimi pevskimi in plesnimi točkami.

Muzikal je od premiere leta 1975 doživel nešteto ponovitev in novih produkcij, tokrat bo prvič predstavljen v KCJT produkciji Kulturnega centra Janeza Trdine. Umetniški vodja je koordinator za kulturo, Matevž Novak, producenta predstave sta Bojan Bencik in Domen Bohte, koreografija pa je pod taktirko Mojce Horvat.

V Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu načrtujejo premiero in prve ponovitve v novembru 2022 ter tudi gostovanja po Sloveniji. S tem razlogom Zavod Novo mesto ter Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za vse, ki bi želeli v muzikalu nastopati. Na avdicijo vabita pevke in pevce, ki jim plesno znanje ni tuje. Iščejo vloge za soliste ženske in moške, ki imajo odrske izkušnje ter pevsko – plesni zbor z odrskimi izkušnjami. Pogoji so predznanje, talent in dobra fizična pripravljenost.

Za vse zainteresirane je razpis oziroma prijava vidna na spletni strani www.kcjt.si, z vsemi kontakti ter pogoji sodelovanja. Rok za prijave je 16. februar 2022. Predvideni datum avdicij pa je 12. marec 2022.