Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Novice Trebnje

AVDIO&FOTO: Dobrodelni koncert Lions kluba Trebnje

Piše: LAPEGO/P.K.L.

Čas objave:
18.03.2019 12:04

Lions klub Trebnje je ob 20-letnici delovanja v soboto pripravil dobrodelni koncert z naslovom Podarimo koncert. Obiskovalci so lepo napolnili Športno dvorano Trebnje in skupaj podarili 1853 evrov, ki jih bo klub v celoti namenil uresničevanju potencialov nadarjenih otrok.

LK Trebnje, Podarimo koncert, 16032019, Drugi vagon, foto LK Trebnje (5).JPG
Drugi vagon
Foto: LK Trebnje

»S tem dogodkom smo zelo zadovoljni, saj verjamem, da smo dosegli svoj namen – da se dogodka udeleži čim večje število ljudi različnih generacij.Videli smo, da je bilo na dogodku veliko družin, kar nam je zelo veliko pomenilo. Nenazadnje je bil tudi finančni učinek zelo primeren, saj smo zbrali lepo vsoto sredstev, ki jih bomo lahko namenili nadarjenim otrokom iz socialno ogroženih družin,« je po koncertu povedal predsednik LK Trebnje Stanko Tomšič.

LK Trebnje, Podarimo koncert, 16032019, Jerica Steklasa, foto LKTrebnje (1).JPG
Jerica Steklasa
Foto: LK Trebnje

Vsi nastopajoči so se odrekli honorarju, s svojo prisotnostjo na dogodku pa navdušili obiskovalce. Raznolikost izbranih izvajalcev je zadovoljila različne glasbene okuse. Ansambel Azalea je dogodek obogatil z narodno-zabavno glasbo, skupina Drugi vagon z njihovim značilnim melosom, sopranistka Jerica Steklasa z znanimi opernimi melodijami, Nuša Derenda s svojimi večnimi uspešnicami.

LK Trebnje, Podarimo koncert, 16032019, Nusa Derenda, foto LK Trebnje (10).JPG
Nuša Derenda
Foto: LK Trebnje

Izjemni Godalni orkester Glasbene šole Trebnje pod vodstvom dirigenta Marka Fabianija je poleg samostojnih izvedb pri eni od pesmi spremljal Nušo Derenda, prireditev pa zaključil z združenim pevskim zborom –zapela sta Otroški pevski zbor GŠ Trebnje, ki ga vodi zborovodkinja Tatjana Mihelčič Gregorčič, in Otroški pevski zbor Podružnične šole Šentlovrenc, ki ga vodi Uroš Primc. Solist je bil Vid Primc. Med izvajalci sta z besedo krmarila Luka Bregar in Petra Krnc Laznik.

LK Trebnje, Podarimo koncert, 16032019, Petra Krnc Laznik  in Luka Bregar, foto LK Trebnje (7).JPG
Petra Krnc Laznik in Luka Bregar
Foto: LK Trebnje

Lions klub Trebnje je bil ustanovljen na pobudo Lions kluba Novo mesto, v vsem času pa dobro sodeluje tudi z lokalno skupnostjo, ki jo danes predstavljajo štiri občine Temeniške in Mirnske doline – na prireditvi so se jim simbolno zahvalili za dosedanjo podporo, prav tako pa tudi Osnovni šoli Trebnje, ki je športno dvorano za dobrodelni koncert odstopila brezplačno.

LK Trebnje, Podarimo koncert, 16032019, ansambel Azalea, foto LKTrebnje (3).JPG
Ansambel Azalea
Foto: LK Trebnje

Stanko Tomšič po dobrodelni prireditvi Podarimo koncert