stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice

Daj se nasmej na OŠ Bršljin

Piše: R.K.

Čas objave:
24.04.2023 10:24

V novomeški OŠ Bršljin v torek, 25. aprila, ob 17. uri pripravljajo dobrodelni koncert z naslovom Daj se nasmej. Zbrana sredstva bodo namenili za Šolski sklad, iz katerega bodo letos sredstva namenili za nagrado uspešnejšim učencem, ki jih bodo nagradili z izletom.

Na OŠ Bršljin stremijo h kakovostni šoli, v kateri lahko učenci v največji meri razvijajo svoj potencial. Trudijo se, da ob učnem načrtu otrokom omogočijo vsestranski razvoj. Raznovrstne dejavnosti spodbujajo učence pri uspešnem doseganju mednarodno primerljivih standardov znanja.

Zato pripravljajo dobrodelni koncert, s katerim želijo pridobiti finančna sredstva za šolski sklad. Sredstva šolskega sklada namenjajo za dejavnosti, ki se ne financirajo iz javnih sredstev, nakup nadstandardne opreme, za spodbujanje nadstandardnih dejavnosti učencev in za pomoč socialno šibkim učencem. Sredstva pridobivamo z zbiranjem papirja, prodajo izdelkov na spomladanskem sejmu, donatorstvom, s programom Naložbe 0,5. Letošnji izkupiček bo namenjen učno uspešnejšim učencem, ki jih bomo nagradili z izletom.

Na OŠ Bršljin želijo uresničiti nadstandardne dejavnosti za učence. Odločili so se, da bodo uspešne učence na področju znanja in športa s pomočjo Šolskega sklada nagradili z izletom. V ta namen prijazno vabimo na dobrodelni koncert z naslovom Daj se nasmej, ki bo v torek, 25. aprila 2023, ob 17. uri v telovadnici OŠ Bršljin.

Nastopili bodo Omar Naber, Dan D, Gušti, Leyre, Poseben gušt, Tina Marinšek, Gašper Rifelj, Bort Ross, Plateau, Pogum, Tretji Kamu, Matej Lebič, Sandi Ravbar, Otroška plesna skupina, Pevski zbor OŠ Bršljin in učiteljska pevska zasedba.

Vstopnice so na voljo v tajništvu šole med 7. in 8. uro ter med glavnima odmoroma. Nakup je mogoč etudi na dan koncerta od 13. do 14.30 ure v tajništvu ter od 16. ure dalje pred veliko telovadnico (skozi glavni vhod šole levo).