Rok Vihar 2 Svet24.si

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

spolno nadlegovanje Svet24.si

Direktor ZD medicinski sestri: "Bi rada vedela, ...

Tatjana Bobnar_11 Necenzurirano

Igra Tatjane Bobnar in napad na Roberta Goloba ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Padec ministrice Bobnarjeve »plod spletkarjenja ...

Primož Roglič Ekipa24.si

Primož Roglič razkril odlične novice, hkrati pa...

Teja Arlič Odkrito.si

Teja Arlič - S tem pri njej ne moreš zgrešiti!

doncic smith dallas Ekipa24.si

Glejte, kaj mu je naredil Dončić: Finney-Smith o...

Novice

Diplomantom podelili diplome

Piše: R.K.

Čas objave:
24.11.2022 08:36

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2021/2022 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo 10 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 3 študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 9 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.

Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, prof. dr. Sebastijan Seme, ter v. d. prodekana za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Srećko Kuzeljević. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu gradu zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

V štirinajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 207 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 107 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 140 študentov magistrskega študijskega programa Energetika ter 4 študenti doktorskega študijskega programa Energetika.