volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice

Donacija lokalnim društvom ob otvoritvi trgovine Spar v Trebnjem

Piše: R.K.

Čas objave:
06.09.2023 13:05

Spar Slovenija je v začetku avgusta ponovno odprl trgovino SPAR v Trebnjem, ki je sedaj po novem zaradi velikosti in ponudbe hipermarket, in ob tej priložnosti podprl tri lokalne organizacije. Skupno donacijo v višini 3.000 evrov so po glasovanju kupcev razdelili med Prostovoljno gasilsko društvo Trebnje, Humanitarno društvo Taja in Vrtec Mavrica Trebnje.

Sparovi kupci so ob otvoritvi hipermarketa Spar Trebnje največ glasov namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Trebnje, ki bo donacijo v višini 1.500 € namenilo nakupu nove gasilske opreme. Sledilo je Humanitarno društvo Taja, ki bo prejetih 1.000 € namenilo za nakup aparata za protibolečinsko terapijo, Vrtcu Mavrica Trebnje pa je pripadla donacija 500 € za nakup igrač, zunanjih igral in rekvizitov. 

Z odprtjem prenovljene poslovalnice v Trebnjem, ki je zdaj večja za dobrih 400 kvadratnih metrov in se razprostira na skupno več kot 1.600 kvadratnih metrov, je Spar prebivalcem Trebnjega zagotovil trgovino, ki združuje trajnostne rešitve in elemente moderne gradnje. Trgovina se po novem ponaša s sodobnim sistemom gretja in hlajenja na 100% naravni plin CO2, varčnimi LED žarnicami ter avtomatom Tomra za zbiranje povratne embalaže, s katerim lahko kupci vrnejo prazne steklenice in zaboje ter podprejo krožno gospodarstvo. Spar Slovenija si namreč vselej prizadeva ostati odgovoren partner za družbo in okolje, v katerem deluje, zato je trajnostni vidik postal tako rekoč stalnica pri slehernem projektu ali gradnji.