volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

FOTO: 4. Dan dobrodelnega košarkanja več kot uspešen

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.01.2016 10:11

27. decembra je bil na sporedu 4. Dan dobrodelnega košarkanja. 18 ekip se je pomerilo na rekreativnem turnirju. Poleg petnajstih novomeških ekip so se tekmovanja udeležili košarkarji iz Brežic, Tolmina in Domžal.

Zmaga je letos pripadla ekipi Srak (Matic Šiška, Bor Šteblaj, Blaž Kregar in Benjamin Drenik), drugo mesto so zasedli NNRN (Blaž Kovač, Robi Golob, Matej Nedanovski in Žiga Verbič), z bronom pa so se okitili košarkarji Mačkovca (Matic Markovič, Žiga Zupančič, Matjaž Škedelj, Rok Terkaj in Goran Mikić). Zmagovalec tekmovanja v zabijanju je postal Žiga Verbič.

Glavni dogodek na letošnjem DDKju je bila košarkarska tekma "Ni ovir za košarko". Na njej so se pomerili člani Društva paraplegikov Dolenjske, Posavja in Bele krajine, Lipko, Trotko, članici ŽKK Krka, mladi košarkarji iz Šole košarke Matjaža Smodiša ter člana organizatorjev dogodka Žoltastih Trotov. Obiskala sta nas Lipko in Trotko, ki sta s pomočjo delavnice Igriva košarka poskrbela za nepozabno nedeljo vseh prisotnih. Za dobro voljo so poskrbele novomeške mažoretke ter članice Plesenega studia Novo mesto.

Zbrana sredstva bodo namenili izgradnji ruskega kegljišča, ki bo še izboljšalo možnosti športnega udejstvovanja članov Društva paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja

Foto: Tomaž Kos