nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice Novo mesto, Trbovlje

FOTO: Ne le eni, pomagali ste štirim družinam

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.11.2012 11:01

Minuli teden smo se obrnili na Vas poslušalce, da skupaj pomagamo družini iz Trbovelj, ki se iz meseca v mesec težko prebija. Odziv je bil neverjeten, Eurotekov tovornjak, ki ste ga z oblačili in hrano napolnili Vi, pa je prispel v Trbovlje. Naj dodamo, da niste pomagali le Marjanini družini, pač pa še trem družinam iz Trbovelj, ki prav tako živijo v pomanjkanju. HVALA VSEM!

Kot veste, nam je pisala Marjana iz Trbovelj, da bi rada naročila oglas o tem, da njena družina potrebuje oblačila in morda kakšno sladkarijo. Mož je hud sladkornik bolnik, imata dva otroka, 10-letnega dečka in 12- letno deklico.

Z oglasom se nismo strinjali, smo pa pozvali vas cenjeni poslušalci in bralci in vaš odziv je bil neverjeten. V nekaj dneh se je nabralo ogromno stvari, ki ste jih prinesli, naša ekipa je ob 13. uri prispela k družini v Trbovlje. Družina je ob prihodu tovornjaka podjetja Eurotek, ki ga je uspešno pripeljal Frenk, osupla in ostala brez besed. Kot nam je povedal Marjana, se vsem Vam iskreno zahvaljuje in da bo družina napisala pismo in se vsem še enkrat zahvalila. Pismo pa bomo objavili, tako da ga boste vsi dobrotniki lahko prebrali. 

Naj dodamo, da družina živi zelo skromno in da ne šteje le štiri člane, pač pa jih je sedem, tako da bodo vse podarjene stvari prišle še kako prav. Ker je stvari veliko jih bodo podarili znancem, saj v njihovi neposredni bližini živijo še tri družine, ki se težko prebijajo iz meseca v mesec.

Hvala, ekipa Radia Krka