franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Krško/Novo mesto

FOTO: Plesni pari PK Lukec na tekmovanju v Novem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.04.2016 11:23

Plesni klub Novo mesto je minulo soboto odlično organiziral in izvedel prijateljsko medklubsko tekmovanje v standardnih in latinskoameriških plesih. Tekmovanja so se udeležili plesalci in plesalke iz štirih prijateljskih klubov.

Poleg domačinov, ki jih je bilo tudi največ, so med več kot 40 pari plesali tudi člani Plesnega kluba Jasmin iz Kočevja, Plesnega kluba Devžej iz Slovenj Gradca ter trije pari Plesnega kluba Lukec. V tretji starostni skupini sta plesala Aleks Prijatelj in Maruša Vidmar, v četrti starostni skupini pa Gašper Vidmar in Gaja Koprivc ter Bruno Smoljanovič in Julija Jankovič iz krškega plesnega kluba.

Organizator in pobudnik tekmovanja na čelu s predsednikom Zdenkom Potočarjem si je zamislil zelo dober koncept tekmovanja za vse plesalce in plesalke, ki že tekmujejo v sistemu PZS in za vse tiste, ki se šele pripravljajo na tovrstna tekmovanja. Poleg lepih nagrad in zlatih medalj za vsakega tekmovalca je bil poseben tudi način sojenja. Tri članska sodniška komisija v sestavi Tomaž Šter, Alexey Rubtsov in Dušan Vodlan, ni sodila vrstnega reda, ampak v parih besedah spisala opisno oceno za vsak par posebej. Torej je imelo tekmovanje bolj pridih sproščenega srečanja in ne toliko tekmovalnosti. Opisne ocene pa so bile za vsak par lahko pokazatelj, kje so boljši in kje malo slabši. Tudi vmesni nastopi najmlajših iz plesnega vrtca so tekmovanje lepo zapolnili in popestrili dogodek.


"Organizatorju izrekamo iskreno pohvalo za idejo in uspešno organizacijo, ki je po odzivu prav gotovo zadovoljila, tako plesalce kot njihove starše, ki so napolnili Športno dvorano Osnovne šole Šmihel," so zapisli v PK Lukec Krško.