phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

Novice Črnomelj

FOTO&VIDEO: Črnomaljski Lidl ponovno odprt!

Piše: A.M.

Čas objave:
18.07.2018 10:51

Danes je Lidl Slovenija ponovno odprl vrata trgovine v Črnomlju, ki je bila v preteklih tednih deležna temeljite prenove. Prenovo trgovine so v letošnjem poletju tudi načrtovali, a so zaradi poškodb strehe in notranjosti v junijskem neurju morali trgovino zapreti predčasno in jo tudi temeljiteje prenoviti, kot je bilo sprva načrtovano. Ekipa radia Krka je na dan otvoritve Lidl tudi obiskala. /OGLASNO SPOROČILO/

Prenovljena trgovina bo do kupcev še prijaznejša, saj sta bili prenovljeni Lidlova tržnica, Lidlova pekarna, spremenjena prometna ureditev na uvozu, ki bo kupcem zagotovila še večjo varnost, v kratkem pa bodo vgrajene tudi zapornice in urejen parkirni sistem.

lidl črnomelj otvoritev

Nova pridobitev je tudi večji, svetlejši in bolj odprt vetrolov, kjer bodo lahko kupci nakup zaključili z okusno kavo Lidl to Go.Pozabili pa niso niti na svoje zaposlene, ki si bodo sedaj malico pripravljali v prenovljeni kuhinji.

lidl črnomelj otvoritev

S prenovo so v Lidlu poskrbeli za prijaznejšo nakupovalno izkušnjo, za vse kupce pa bodo na dan ponovne otvoritve pripravili tudi mini pogostitev in 10 % popusta na vsak nakup

Svoje stranke bodo z Lidlovim cenovnim maratonom razvajali kar ves teden - od petka, 20. julija, do srede, 25. julija, bodo po znižanih cenah ponujali določeno skupino izdelkov kot so ribe, sadje in zelenjava, pekovski izdelki in drugi.

lidl črnomelj otvoritev boštjan krevs

Lidl_Crnomelj_javljanje

Otvoritev črnomaljskega Lidla