prijateljstvo Dobra karma

Zgodba o dveh bratih vam morda reši odnos

Čuki Svet24.si

Čuki v pesmi kihajo in kašljajo, da bi nas ...

evri denar xx Reporter.si

Pomoč samozaposlenim: Obrazec sem v petek ...

Praznovanje stoletnice v Domu starejših občanov Fužine Svet24.si

FOTO: V fužinskem domu starejših občanov ob ...

20200312-00994837 Necenzurirano

Afera maske: Počivalškovi ujeti na laži

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

Novice Črnomelj

FOTO&VIDEO: Črnomaljski Lidl ponovno odprt!

Piše: A.M.

Čas objave:
18.07.2018 10:51

Danes je Lidl Slovenija ponovno odprl vrata trgovine v Črnomlju, ki je bila v preteklih tednih deležna temeljite prenove. Prenovo trgovine so v letošnjem poletju tudi načrtovali, a so zaradi poškodb strehe in notranjosti v junijskem neurju morali trgovino zapreti predčasno in jo tudi temeljiteje prenoviti, kot je bilo sprva načrtovano. Ekipa radia Krka je na dan otvoritve Lidl tudi obiskala. /OGLASNO SPOROČILO/

Prenovljena trgovina bo do kupcev še prijaznejša, saj sta bili prenovljeni Lidlova tržnica, Lidlova pekarna, spremenjena prometna ureditev na uvozu, ki bo kupcem zagotovila še večjo varnost, v kratkem pa bodo vgrajene tudi zapornice in urejen parkirni sistem.

lidl črnomelj otvoritev

Nova pridobitev je tudi večji, svetlejši in bolj odprt vetrolov, kjer bodo lahko kupci nakup zaključili z okusno kavo Lidl to Go.Pozabili pa niso niti na svoje zaposlene, ki si bodo sedaj malico pripravljali v prenovljeni kuhinji.

lidl črnomelj otvoritev

S prenovo so v Lidlu poskrbeli za prijaznejšo nakupovalno izkušnjo, za vse kupce pa bodo na dan ponovne otvoritve pripravili tudi mini pogostitev in 10 % popusta na vsak nakup

Svoje stranke bodo z Lidlovim cenovnim maratonom razvajali kar ves teden - od petka, 20. julija, do srede, 25. julija, bodo po znižanih cenah ponujali določeno skupino izdelkov kot so ribe, sadje in zelenjava, pekovski izdelki in drugi.

lidl črnomelj otvoritev boštjan krevs

Lidl_Crnomelj_javljanje

Otvoritev črnomaljskega Lidla