pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Senovo

FOTO: Spar Senovo praznuje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.09.2015 10:49

Spar Senovo danes praznuje sedmi rojstni dan. Pripravili so pester zabavni program in slastno rojstnodnevno torto. Najmlajši pa se lahko udeležijo likovne delavnice in se zabavajo z zajčkom Sparkyjem.

Kot je v pogovoru za Radio Krka pojasnila vodja Spara Senovo Lidija Lubšina, so jih skozi vseh sedem let njihove trgovine domačini lepo sprejeli in postali njihove stalne stranke. Njihova ekipa 21 zaposlenih se vsak dan trudi, da je obisk trgovine prijetna nakupovalna izkušnja ter da so storitve na visokem nivoju. »Prav vsakemu kupcu skušamo prisluhniti in mu ugoditi, kar je v našem kraju, kjer se povečini vsi poznamo, zelo pomembno. Ob tem bi se zahvalila vsem strankam, ki se vračate v našo trgovino in nam s tem sporočate, da smo na pravi poti in da je naše delo dobro,« je povedala Lubšinova.

Kot druge Sparove trgovine je tudi senovška za sedmo obletnico pripravila zanimiv program, ki nagovarja njihove kupce, tudi najmlajše. Za njih so pripravili likovno delavnico, skačejo lahko na napihljivih igralih, ob tem pa jih zabava rumeni dolgouhec Sparky, ki nikoli ne zamudi praznovanja. Vsi sladkosnedi pa so tudi tokrat prišli na svoj račun z veliko rojstnodnevno torto.

Pogovor z vodjo senovškega Spara Lidijo Lubšina