finska premierka Svet24.si

Finska premierka, kljub koronavirusu, v nočnem ...

princ harry, pleša, Svet24.si

Princ Harry z zgrešeno izjavo poskrbel za ...

paris Svet24.si

FOTO: V mrazu se borijo za preživetje v šotorih ...

vrtovec kosorok Reporter.si

Sekretarjeva naveza z agentom Udbe: Blaž ...

por43525BOR_6937 Necenzurirano

Skrivnost 12 milijonov z Madžarske za ...

Vlado Kreslin Odkrito.si

Vlado Kreslin je moral skočiti skozi okno!

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

Novice Novo mesto

Foto: Srečanje starostnikov KS Šmihel

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.10.2012 20:46

V jedilnici OŠ Šmihel je potekalo tradicionalno družabno srečanje starejših občanov KS Šmihel, ki ga vsako leto organizira Krajevna organizacija Rdečega križa Šmihel.

Srečanja, ki so ga skrbno načrtovali in pripravili člani organizacije RK, so se poleg krajanov udeležili tudi najpomembnejši predstavniki krajevne skupnosti. Starostniki, ki so se zbrali v velikem številu, so prijetno in sproščeno kramljali in se ob hrani in pijači družili vse do poznega popoldneva. Za popestritev programa so poskrbeli učenci- prostovoljci  OŠ Šmihel in člani krožka Rdečega križa, ki so se pod vodstvom mentorice RK navzočim predstavili s krajšim razvedrilnim programom. Nastopali so plesalci folklorne skupine Kres in Hip hop kluba, članica mažoretnega kluba Takt, harmonikar, nadobudna pevska debitantka ter recitatorji.

Učenci so bili veseli, da so lahko nastopili za babice, dedke, sosede in druge starostnike v njihovi okolici ter s svojim talentom dokazali, da je njihovo srce res vzgojeno, da se razdaja na tisoč strani, ko poje, pleše in govori, vse sije in se smeji.